By / 28th június, 2016 / HÍrek / Off

Feltekertél már az ország legmagasabb pontjára? Úgy is, hogy utánad futott be a Magyar Kerékpáros Körverseny teljes mezőnye? Nem? Akkor mindenképp gyere el július 2-án Gyöngyösre, hogy a Tour de Hongrie versenyzői előtt érj fel a királyetap befutójára, és szurkolj a magyaroknak!  Az előregisztrálók között gazdára talál négy pódium mez és rengeteg Tour de Hongrie ajándék.

2016-os Tour de Hongrie körverseny legnehezebb szakaszának csattanója, hogy a profik versenye előtt kerül megrendezésre a Kékesre fel! INGYENES teljesítménytúra, ahol a szervezők reményei szerint közel ezer amatőr kerékpáros teker fel az ország legmagasabb pontjára. A résztvevőkre 18 kilométernyi hegymenet vár 800 méter szintemelkedéssel, Gyöngyösről a Kékestetőre. A szintidő 2 óra, a Tour de Hongrie befutója miatt a szintidő után a célterületet lezárják.

A részvétel ingyenes, de megéri online regisztrálni június 28. (kedd) éjfélig, mert az előnevezők névre szóló rajtszámmal tekerhetnek, és közöttük Tour de Hongrie ajándékcsomagokat, mezeket (mind a négy színes mezből egyet-egyet), kulacsokat, pólókat sorsolnak ki a szervezők a Tour de Hongrie díjátadója előtt.h1